Francouzský Raclette

Raclette je tradiční francouzský sýr, známý svou vynikající schopností tavit se, což ho činí ideálním pro grilování nebo zapékání. Původně pochází ze švýcarského kantonu Valais, ale jeho popularita se rozšířila také do francouzských regionů. Raclette má mírně oříškovou, ale plnou chuť, která se vyvíjí během procesu zrání, trvajícího obvykle 3 až 6 měsíců. Jeho hladká, krémová textura a zlatavý povrch jsou typické znaky.

Skladem
110 Kč / 200g 98,21 Kč bez DPH 550 Kč / 1 kg
Kategorie: Sýry Francie

 

 

Složení: pasterizované kravské mléko, sůl, mikrobiální syřidlo

Alergeny: kravské mléko a mléčné produkty

 

Výživové údaje na 100g:

energetická hodnota: 1410 kJ / 340 kcal
tuky: 28 g z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
bílkoviny: 22 g
sůl: 1,7 g
sacharidy: 0 g z toho cukry 0 g

Skladování při teplotě: od 4°C do 8°C

 

U krájených sýrů je cena za 200 g . Skutečná váha se může lišit maximálně o 10% . Vždy se vynasnažíme uříznout spíše větší část. Cena zůstává neměnná.

V ceně je zahrnuto vakuování každé položky a v letních měsících i chladící médium! Vakuově balený sýr vydrží cca 2 měsíce, nicméně po otevření doporučujeme zkonzumovat během týdne.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: