Francouzský Emmentaler
Francouzský raclette, který je variantou tohoto tradičního děrovaného sýra, nabízí mírně sladší chuť než jeho švýcarský protějšek. Je ideální pro použití v teplých pokrmech, jako je fondue nebo zapečené sendviče, a jeho lahodný charakter ho předurčuje i k role výtečného dezertního sýra. Jeho schopnost snadno se tavít dodává jídlům výjimečnou texturu a chuť.
Kategorie: | Sýry Francie |
---|
Složení:
Nepasterované kravské mléko, syřidlo, sůl, srážedlo, konzervant natamycin
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1640 kJ / 395 kcal,
Bílkoviny: 29 g,
Sůl: 0,5 g,
Tuk v sušině: 45 %,
Tuk: 31 g.
U krájených sýrů je cena za 200 g . Skutečná váha se může lišit maximálně o 10% . Vždy se vynasnažíme uříznout spíše větší část. Cena zůstává neměnná.
V ceně je zahrnuto vakuování každé položky a v letních měsících i chladící médium! Vakuově balený sýr vydrží cca 2 měsíce, nicméně po otevření doporučujeme zkonzumovat během týdne.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.