📢 OZNÁMENÍ O OTEVÍRACÍ DOBĚ A ODESÍLÁNÍ OBJEDNÁVEK 🛍 KAMENNÁ PRODEJNA – ZAVŘENO: 🐣 Velikonoce: 18. 4. – 21. 4. 🌸 Květnové svátky: 1. 5. – 4. 5. a 8. 5. – 11. 5. Od 12.5. opět v klasickém provozu! Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky! 💛 Váš tým HAKARMEL

Huizer - Tricolore

Tip
195 Kč 440 Kč od 195 Kč –20 %
barev
195 Kč 440 Kč od 195 Kč –20 % 155 Kč / 200g 350 Kč / 500g od 155 Kč / 200g 138,39 Kč bez DPH 312,50 Kč bez DPH od 138,39 Kč bez DPH 775 Kč / 1 kg 700 Kč / 1 kg
Skladem Skladem Zvolte variantu
Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Tricolore Cheese od Huizer je jemně pikantní sýr z kravského a kozího mléka s unikátní tříbarevnou strukturou inspirovanou italskou vlajkou. Skvělý na prkénko i jako gurmánská ozdoba.
Při zakoupení 500 g je 10% sleva.

Detailní informace

Záruka kvality
ZÁRUKA KVALITY
Sýry a delikatesy maximální kvality
Doprava zdarma
DOPRAVA ZDARMA
Při objednávce nad 1500 Kč doprava zdarma
Dodání
RYCHLÉ DODÁNÍ
Perfektně zabalené, včetně chladícího média v teplých dnech.

Detailní popis produktu

Tricolore Cheese od firmy Huizer je výjimečný sýr, který zaujme nejen svou chutí, ale i tříbarevným vzhledem. Kombinace kravského a kozího mléka dodává sýru jemnou, hladkou texturu a mírně pikantní chuť. Tři barvy – červená, bílá a zelená – jsou inspirovány italskou vlajkou a tvoří tento sýr jako opravdový vizuální zážitek. Každá barevná vrstva přidává sýru jedinečné chuťové nuance, díky čemuž je ideální na sýrový talíř nebo jako dekorativní prvek pro různé gurmánské příležitosti.

Sýr Tricolore je vyroben z pasterizovaného mléka a zraje přibližně 4-6 týdnů. S jeho příjemným, kořeněným nádechem je skvělým doplňkem k vínu nebo jako originální volba pro sýrové degustace.



U krájených sýrů je cena za 200 g . Skutečná váha se může lišit maximálně o 10% . Vždy se vynasnažíme uříznout spíše větší část. Cena zůstává neměnná.

V ceně je zahrnuto vakuování každé položky a v letních měsících i chladící médium! Vakuově balený sýr vydrží cca 2 měsíce, nicméně po otevření doporučujeme zkonzumovat během týdne.