Proč je skvělé, že rozesíláme newslettery našim zákazníkům a registrovaným uživatelům?

Na našem e-shopu dbáme na to, abychom vás pravidelně informovali o všech novinkách, akcích a slevách, které pro vás připravujeme. Jedním z nejlepších způsobů, jak toho dosáhnout, je prostřednictvím našich newsletterů. Pokud jste naším zákazníkem nebo registrovaným uživatelem, přináší vám naše newslettery řadu výhod.

Co vám newsletter přináší?

  1. Exkluzivní slevy a akce
    Newslettery jsou skvělým způsobem, jak vás informovat o exkluzivních slevách, které často nebývají dostupné běžným návštěvníkům webu. Tyto slevy jsou určeny jen pro naše odběratele a registrované zákazníky, takže máte přístup k výhodám, které nikdo jiný nemá.

  2. Informace o novinkách v sortimentu
    Neustále rozšiřujeme náš sortiment o nové produkty, které chceme, abyste měli možnost vyzkoušet mezi prvními. Přihlášením k odběru našich newsletterů budete vždy vědět, jaké nové delikatesy jsme pro vás připravili – od prémiových sýrů po exkluzivní pochoutky.

  3. Tipy a inspirace pro gurmány
    Kromě informací o produktech často zahrnujeme do newsletterů i tipy a nápady, jak si vychutnat naše produkty naplno. Ať už jde o kombinace s vínem, nebo recepty na gurmánské pochoutky, vždy se můžete inspirovat.

  4. Nezmeškáte žádnou akci
    Díky pravidelným newsletterům nezmeškáte žádné limitované akce nebo výhodné nabídky. Budete mít jistotu, že vždy víte o tom, co se na našem e-shopu děje – ať už jde o speciální slevy, sezónní akce, nebo dárkové balíčky.

  5. Pohodlí a jednoduchost
    Všechny tyto informace dostáváte přímo do své e-mailové schránky. Nemusíte sledovat každou změnu na webu, stačí si otevřít náš newsletter a hned máte přehled o tom nejlepším z naší nabídky.

Přihlaste se k odběru a nechte se hýčkat!

Pokud ještě nejste přihlášeni k odběru našich newsletterů, neváhejte a přidejte se k našim registrovaným uživatelům. Získáte přístup k těm nejlepším nabídkám, novinkám a inspiraci přímo od nás!

Děkujeme, že jste s námi a těšíme se, že vás budeme moci potěšit nejen našimi produkty, ale i skvělými akcemi a novinkami.